Головна » 2016 » Червень » 27 » Християнський табір "Промінчики милосердя"
10:13
Християнський табір "Промінчики милосердя"

У церкві Святого Миколая м. Тисмениця  з 21-по 26 червня  працював  літній духовно-відпочинковий табір "Промінчики милосердя".

Протягом тижня учасники табору отримували знання із головної теми "Милосердя", працювали з різними завдвннями. Проводилися майстер-класи з різних видів мистецтва та спорту і просто відпочивали  нв перший день, 21 червня 2016 року графік роботи був насичений. Тема дня: 
«7 діл милосердя для тіла»
Щодня відправлялася . Божественна Літургія, діти мали змогу займатися  найрізноманітнішими вправами.... Урок на повітрі, заняття у храмі...В перший день відбулася . презентація фільму «Народжені для небес» - перегляд і обговорення стрічки.. Потім  дружнє коло після чого час ігор і забав
В перший день на діток чекала ще  робота з квілінгом, малюнки, ліплення з пластиліну.
В обідню пору  дружня трапеза, обмін враженнями


 Спекотне літо і спекотно по діловому на таборі "Промінчики милосердя!" Щиро дякуємо пані Мар'яні Чернецькій з Івано-Франківська, якана другий день табору  приїхала до нас в гості із донечкою Мартусею та провела цікавий майстер-клас. Після Богослужіння діти малювали на асфальті зранку, поки не було ще сильної спеки, а потім перейшли до більш прохолоднішого місця, у церкву. Праця кипіла!!! Пані Мар'яна підготувала складну роботу. Прийшлося сопучи "включати" кмітливість і креатив! А щоб табір не "здавався надто відпочинковим" ще після чаювання численна дітвора почимчикувала у Народний Дім де кожен, хто вмів міг похизуватися грою на фортепіано. Виявилося, що і тут треба попітніти!!! Та лінивих не було. Помолилися за хворого Сашка Блискуна з Тисмениці, якому в цей день  робили операцію! Бажаємо йому міцного здоров'я!!! Тож день промайнув насичено! буде що взимку згадати

23 червня продовжив свою роботу християнський табір "Промінчики милосердя"у церкві Святого Миколая м. Тисмениця. Спорт, креатив і танці заполонили дітвору. Суперспекотна температура на повітрі "запропонувала" нам переставити місцями порядок завдань: зранку на подвір'ї, потім у прохолоднішій церковці. Учасників знову побільшало, побільшало також і роботи. Але і відпочити було коли...За всі дні табір відвідало 56 дітей .

День 4 учасники християнського табору " Промінчики милосердя" пройшли крізь Святі двері у Погоні,, відвідали Храм Цариці Вервиці і молилися біля погінської чудотворної ікони Божої Матері. Потім повернулися до Тисмениці де "прозвітували" про свою працю на таборі творчо... Дякуємо Тисменицькій районній раді (Ю. Проценко) та РДА, відділу освіти РДА за наданий автобус.... Ще один гарний день!

!! 

В неділю  відбулося підведення підсумнів, вручення подяк, образочків і медаликів учасникам, які відвідували табір "Промінчики милосердя".

Категорія: Новини | Переглядів: 1100 | Додав: Bohdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Категорії розділу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Ми у соц.мережах

Корисні посилання

Друзі сайту



ТРО Тисмениця
Статистика

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0